Teksten die jouw lezer enthousiast maken

Je bent onwijs goed in je werk. Dit wil je ook van de daken af schreeuwen. Ik kan je helpen om jouw doelgroep te vertellen wat je doet, waarom je het doet en de waarde over brengen in een tekst. Of dit nu een tekst op social media, een blogpost of een nieuwsbrief is. Samen communiceren we naar de potentiële klant.

Op jouw website en social media zijn goede teksten essentieel. Een sterke tekst is heel belangrijk omdat deze relevant wordt voor zoekmachines. Je gaat zelf aan de slag met je teksten. Je hebt tenslotte de meeste kennis van je eigen bedrijf. Je schrijft de tekst meestal informatief en met alle kennis die jij wilt delen. Maar is het een tekst die de aandacht trekt? Begrijpt jouw doelgroep precies wat er staat? En wordt de probleemvraag van de kijker ermee opgelost? Misschien beantwoordt je één van deze vragen met een nee.

 

Ik kijk op een andere manier naar je teksten. Ik misschien minder inhoudelijke kennis van jouw onderneming en/of producten, maar weet wel hoe jij jouw teksten aantrekkelijk maakt voor de lezer. Teksten zijn dus onwijs belangrijk om jouw potentiële klant aan jou te binden. Besteed daar dus genoeg aandacht en liefde in.

 

Ik bied twee soorten diensten aan. Als copywriter en een check door jouw teksten op de website. Ben je ondernemer of een klein bedrijf en op zoek naar een tekstschrijver voor online teksten? 

COPYWRITING

Ben jij op zoek naar een tekst waarbij jij je potentiële klanten wil verleiden? Een tekst voor een nieuwe dienst, je website of een blog? Samen kijken we naar de informatie die je wilt vertellen en maak ik er een correcte en aantrekkelijke tekst van. Online teksten zijn nodig om jouw verhaal kracht mee te geven

Jouw investering:​

Website teksten (2 teksten) €100

Website teksten (4 teksten) €190

Losse blogposts €50.-

3x blogartikelen €140.-

6x blogartikelen €290.-

Captions social media (6 captions) €40

TEKST CHECK

Je hebt een nieuwe website en wilt jouw teksten nóg sterker maken. Je weet niet of jouw tekst helemaal correct is geschreven.

Of misschien is je tekst nog niet geschikt voor jouw doelgroep. Deze twijfels kan ik wegnemen door een tekst check uit te voeren. Ik verbeter je teksten waar nodig.

Jouw investering:​

€35.- per uur 

Heb je een specifieke opdracht die niet tussen mijn diensten staat? Kom in contact en dan bespreken we dit samen!