Creatief werk

Wat voor gevoel krijgt jouw klant van jouw bedrijf?

SOCIAL MEDIA BRANDING ZORGT VOOR GEVOEL EN HERKENNING

Bij het verhaal wat je wilt vertellen en/of het overbrengen hiervan heb je beeld nodig. Daarnaast wil je opvallen in de jungle van social media. Met grafische content zorg ik voor herkenning, authenticiteit en vooral een duidelijk design die geen extra uitleg nodig heeft.

Image by Gabrielle Henderson

Jouw visuele content moet memorabel zijn

OPVALLEN, AUTHENTIEK EN CREATIEF ZIJN

Als mensen kunnen we niet anders dan visuele naar de wereld kijken. Of je nu langs een billboard loopt, door een tijdschrift bladert, tv kijkt of op internet surft. Overal zien we visuele elementen.

 

Maar herinner je je er nog iets van? Weet je nog waar die advertentie voor was toen je naar beneden scrolde op je sociale media-pagina. De kans is groot dat als het je aandacht niet heeft getrokken, je het je waarschijnlijk niet meer zult herinneren.

 

Het beste wat je voor je merk kunt doen, is content maken die niet alleen opvalt, maar ook visuele elementen heeft die memorabel zijn. Jouw social media moet memorabel zijn.

Opvallende ontwerpen zorgen ervoor dat jouw merk zich onderscheidt op sociale media. 

Image by LOGAN WEAVER

MIJN WERKWIJZE:

Een verdieping in je bedrijf 

Om jou en je bedrijf beter te leren kennen ontvang je een vragenlijst. Zo kan ik  jouw grafische content passend kan maken aan jouw waarden en authenticiteit van je bedrijf. 

Brand strategie

Afhankelijk van je gekozen pakket ga ik 3 uur met je zitten om jouw identiteit van uw merk, missie en visie, waarden en jouw ideale klant op papier te zetten. Daarnaast ontwikkelen we kernpijlers & een contentstrategie

Brand design

Dan kan het ontwerpen beginnen. Ik werk met Canva en/of Adobe, wat jouw voorkeur heeft. Je kunt hierbij denken aan Instagram highlights, templates voor jouw social media platformen maar ook banners voor Youtube, Facebook of LinkedIn omslag.

Social media kit

€320,00 

(€250,00 zonder brandstrategie)

Een social media kit wanneer jij je huisstijl wilt laten doorvoeren op jouw social media kanalen. Op maat gemaakt, passend bij jouw huisstijl.

Een van-te-voren gestuurde vragenlijst om een persoonlijkere touch aan de graphics te geven

 

Een dagdeel zitten voor jouw brand strategie + alle informatie in een PDF document 

5 gepersonaliseerde Instagram highlights icons 

10 post templates

 

10 story templates

Een header voor Facebook, LinkedIn en/of Youtube

Image by Callie Morgan
Image by Aleks Dorohovich
Image by Callie Morgan

Logo, huisstijl + social media kit 

Vanaf  €600,00 

(€520,00 zonder brandstrategie)

Heb jij nog geen complete identiteit? Dan is dit pakket wat voor jou.​

Een inspiratiesessie en kennismaking

Moodboard

 

Een dagdeel zitten voor jouw brand strategie

+ alle informatie in een PDF document 

2 á 3 logo opties

Een correctieronde

Ontwerp (drukgereed) bijvoorbeeld visitekaartje, flyer of cadeaubon

Een brandboek met alle onderdelen + uitleg

6 templates voor social media

6 highlight icoontjes


.

Losse branding

Prijs in overleg

Naast de twee pakketten die ik aanbied, kan ik een pakket op maat maken die helemaal aansluit op jouw bedrijf en doelgroep. Extra diensten toevoegen aan een bestaand pakket? Ook dat is mogelijk.

Image by Callie Morgan

WHAT PEOPLE SAY

"Ik heb naast de mooie foto's een ontzettend leuke ochtend gehad en voelde me helemaal op mijn gemak tijdens de shoot. Manon hielp tijdens de voorbereiding ook erg goed met bijvoorbeeld de locatie en kledingkeuze. Kortom, ik ben er ontzettend blij mee en raad Manon zeker aan!"

—  Anouk Jager, Studio by NOUK

De hashtag content formule 

WAAROM HASHTAG CONTENT?

Jouw droomklanten bereiken op jouw platformen komt niet alleen door je bedrijf, maar het start bij het vinden van jouw stem. Wat maakt jou uniek?

Bij het maken van jouw branding komt meer dan alleen creatie bij kijken. Bij de "Hashtag Content formule" ga ik namelijk diep in jouw merk en jouw onderscheidende kracht duiken, en een solide basis op jouw platformen leggen die je een duidelijk canvas biedt om je kernboodschappen vorm te geven. 

Content heeft de kracht om jouw droomklanten aan te trekken. Laten we samen beginnen met een solide en onderscheidende basis op jouw platformen.
 

_DSC5033.jpg