3 redenen waarom jij jouw social media zou moeten uitbesteden bij mij

Bijgewerkt: 29 dec 2020


Voor veel ondernemers blijft het tijdrovend: social media. Tijdens een drukke werkdag zit je niet meer op social media te wachten. En het maken en plaatsen van content kan soms erbij in schieten. Het maken van een effectieve social media strategie al helemaal. Zeker als je geen ervaring hebt met content creatie en strategieën. Ik geef je 3 redenen waarom jij je social media zou moeten uitbesteden.


Nu klinkt moeten wel heel radicaal, laten we zeggen: erover na denken. Ik krijg regelmatig te vraag of het verstandig is om je social media uit te laten besteden. Als je er zelf niet genoeg energie en tijd in steekt, krijg je ook niet het gewenste resultaat. Heb je de kennis en de tijd wel? Dan kan ik je handvaten geven om het zelf te doen. Social media is nu het middel om resultaat te boeken om klanten te bereiken. Het beheren van social media kan veel van je tijd in beslag nemen en die tijd steek je liever in andere zaken. Maar, waarom zou je dit aan mij overlaten? Ik geef je 3 redenen.


Een persoonlijke touch

Wanneer jij je social media uit handen geeft, geef je eigenlijk een beetje controle weg. Ik weet hoe spannend het is om deze controle kwijt te raken. Ik vind hierin persoonlijk contact heel belangrijk. Via een contentplanner krijg je precies mee wat ik doe en wanneer ik iets ga plaatsen. Zo heb je alsnog die controle op wat ik doe. Daarnaast ben ik altijd telefonisch of met een Whatsappje te bereiken. Maandelijks kom ik ook bij je langs om de vooruitgang en statistieken te bespreken.


Een compleet plaatje bieden wat verder gaat dan social media beheer

Misschien is het je al opgevallen, maar social media beheer is één van de diensten die ik bied. Daarnaast kun je ook voor fotografie, video en grafisch ontwerp bij mij terecht. Heb je naast het beheer hulp nodig met content creatie? Een nieuwsbrief schrijven of een huisstijl? Dit kan ik aanbieden samen met het social media beheer.


Een duidelijke planning mét veel liefde

Eén van mijn klanten zie mij laatst: ''ik vind het zo fijn dat ik de social media kanalen aan jou kan uitbesteden. Het voelt zo fijn om de successen van mijn bedrijf met jou te delen''. Ik ervaar elk bedrijf ook als een cadeautje en wil mij zo goed mogelijk inleven met het bedrijf. Daarnaast steek ik veel tijd in het bedrijf en de strategie erachter. We beginnen met het helder krijgen van je doel. Wil je meer interactie? Wil je rechtstreeks meer producten verkopen? Er is veel kennis en ervaring nodig om je social media zo passend te maken dat het resultaat gevend is. Ik weet precies hoe jij dit doel gaat bereiken. Welke tone-of-voice passend is bij je bedrijf, wanneer je moet posten en hoe we tenslotte de volgers omzetten naar fans. Zo bouwen we samen aan je bedrijf.


Ben jij nog niet overtuigt? Plan een gratis content-call sessie met mij in. Zo kunnen we kijken wat ik voor jou kan betekenen.