_DSC0285.jpg

Het is iemands eerste indruk van jou

HET IS NIET ALLEEN EEN HEADSHOT,

Met meer zelfstandigen dan ooit, is het duidelijk dat je iets unieks nodig hebt om jouw droomklanten te overtuigen. Het gebruik van onderscheidende content om je te laten opvallen van de massa is een goed begin. Laat je persoonlijke merk op de best mogelijke manier zien.

_DSC5387.jpg
_DSC5377.jpg

Breng je fantastische zelf mee

EN IK ZORG VOOR DE REST

Personal branding wordt gebruikt om branding voor eigenaren van kleine bedrijven te beschrijven. Elk bedrijf wil de juiste klanten aantrekken om te bloeien. ​Hoe je door jouw droomklanten wordt gezien, is daarom van cruciaal belang. Personal branding biedt het kader voor het communiceren van de WIE - WAT - WAAROM van je bedrijf.  

 

Voordat ik mensenfotograaf werd, heb ik ervaring opgedaan in de media en reclamewereld. Daar leerde ik al snel dat het woord 'branding' voor verwarring kan zorgen en ook moeilijk uit te leggen kan zijn. De meeste mensen begrijpen echter dat het veel dieper gaat dan logo's en kleurenpalet. Dat uiteindelijk merken gedachten en emoties uitlokken bij klanten. Personal branding bepaalt wie je bent, wat je aanbiedt en wie je droomklant is. Het geeft je de inhoud voor je marketing.

Het belangrijkste woord is "verhaal". Het waarom en het  hoe - evenals het wie

Het is de creatie van een selectie van merkafbeeldingen die het verhaal van jou en jouw persoonlijke merk vertellen. Beelden die authentiek maar ook inspirerend zijn. De fotoshoot zal natuurlijk een aantal headshots bevatten, maar zal uiteindelijk veel dieper ingaan op hoe het voelt om met jou te werken. Ik help je om samen te werken en een plan te maken om jouw merk visueel tot

leven te brengen.

EEN PERSONAL BRANDING FOTOSESSIE BESTAAT UIT:

Een vragenlijst 

Om jou en je bedrijf beter te leren kennen zodat ik een passend moodboard kan maken en jouw verhaal goed kan vertalen in content. Deze vragenlijst stuur ik direct nadat je de fotoshoot hebt geboekt.

Kennismaken en plannen

We plannen een (online) kennismakingsgesprek waar ik je mijn moodboard en uitkomsten van de vragenlijst bespreek. Ook is hier de tijd voor adviezen over je kleding en locaties. We kijken beide uit naar de fotoshoot dag, die we net hebben gepland.

De fotosessie

De fotosessie vindt plaats en nemen hier de tijd voor, in een omgeving die je merk en persoonlijkheid weerspiegelt, inclusief optionele lifestylefoto's van gestileerde producten  Na de fotosessie ontvang je binnen 14dagen de bewerkte foto's via de e-mail.

A post a day

€275,00 excl. reiskosten 

Een brandingsessie waar we beginnen met een vragenlijst + gesprek zodat ik je behoeften en visie voor de afbeeldingen om je verhaal te vertellen kan begrijpen. De fotoshoot vindt op één locatie naar keuze plaats.

Een van-te-voren gestuurde vragenlijst om een persoonlijkere touch aan de foto's te geven

 

(online) Kennismakingsgesprek met moodboard en uitkomsten van de vragenlijst bespreken

2,5 uur fotoshoot op locatie naar keuze

 

Een brainstorm op de locatie met ten minste 10 ideeën voor inhoud (bijschriften, verhalen, blogs, enz.)

minimaal 25+ bewerkte foto's digitaal toegestuurd

_DSC2768.jpg
_DSC5090.jpg

Full-service branding

€500,00 excl. reiskosten 

De full-service branding is ideaal voor kleine bedrijven of zzp'ers die op zoek zijn naar maandenlange content of een nieuwe website bouwen en op zoek zijn naar passende voor je merk. Deze sessie is volledig aanpasbaar aan jouw behoeften en visie. 

Een van-te-voren gestuurde vragenlijst om een persoonlijkere touch aan de foto's te geven

 

(online) Kennismakingsgesprek met moodboard en uitkomsten van de vragenlijst bespreken

Een dagdeel fotoshoot op verschillende locaties naar keuze

 

Een brainstorm op de locatie met ten minste

20-30 ideeën voor inhoud (bijschriften, verhalen, blogs, enz.)

minimaal voor drie maanden aan content digitaal toegestuurd

WHAT PEOPLE SAY

"Ik heb naast de mooie foto's een ontzettend leuke ochtend gehad en voelde me helemaal op mijn gemak tijdens de shoot. Manon hielp tijdens de voorbereiding ook erg goed met bijvoorbeeld de locatie en kledingkeuze. Kortom, ik ben er ontzettend blij mee en raad Manon zeker aan!"

—  Anouk Jager, Studio by NOUK

De hashtag content formule 

WAAROM HASHTAG CONTENT?

Jouw droomklanten bereiken op jouw platformen komt niet alleen door je bedrijf, maar het start bij het vinden van jouw stem. Wat maakt jou uniek?

Met de Personal Branding draait het niet alleen om de fotoshoot zelf. Bij de "Hashtag Content formule" ga ik namelijk diep in jouw merk en jouw onderscheidende kracht duiken, en een solide basis op jouw platformen leggen die je een duidelijk canvas biedt om je kernboodschappen vorm te geven. 

Content heeft de kracht om jouw droomklanten aan te trekken. Laten we samen beginnen met een solide en onderscheidende basis op jouw platformen.
 

_DSC5033.jpg

REMEMBER:

"Content heeft de kracht om je eerste indruk te maken of te breken of stuurt je klanten weg