Mijn naam is Manon, jouw content & social marketeer die gespecialiseerd is in content creëren. Ik help ondernemers en kleine bedrijven om hun online zichtbaarheid te vergroten door visuele content. Daarnaast leer ik je hoe je meer regelmaat en consistentie krijgt op jouw social media kanalen.

Geboren in de jaren ’90, ben ik een echte millennial. Ik ben opgegroeid met computers, de digitalisering en de veranderingen op social media. Weet jij nog de periode op Hyves? Yes, daar was ik ook actief. Ik wou altijd de nieuwste gadgets verzamelen, heb dagboeken vol gekladderd en later doorgevoerd naar een online blog. Fotografie kon daar natuurlijk ook niet ontbreken. Tijdens mijn studiekeuze was het dan ook geen verassing dat ik de creatieve sector op wou gaan. Ik ben afgestudeerd als fotograaf en grafisch vormgever. Momenteel werk ik aan mijn laatste lootjes als Online Contentcreator student.

Tijdens de opleidingen merkte ik al gauw dat ik niet iemand was die je in een hokje kon stoppen. Ik schopte regelmatig tegen de regels van de studies aan en wou juist mijn creativiteit laten zien, in plaats van de regels die bij elke opdracht verbonden zaten. Deze creativiteit en mijn kennis die ik heb opgedaan ben ik gaan delen via een Instagram account wat al gauw uitgroeide tot Hashtag Content.

Begin 2019 startte mijn ondernemingsavontuur. Ik ging mij inschrijven bij de Kamer van Koophandel als fotograaf. Al snel kreeg ik veel vragen van ondernemers tijdens de fotoshoots die heel benieuwd waren hoe ze hun doelgroep bereiken via social media. Doordat ik de afgelopen jaren in mijn studies ontzettend veel heb geleerd over het bouwen en laten groeien van een online business, heb ik besloten mij niet meer compleet te focussen op fotografie.

Ik help andere ondernemers met het bedenken, het opzetten en het creëren van persoonlijke content en strategieën. Marketing draait niet meer om het laten zien van een product of merk maar om wie er achter dat merk staat. Tegenwoordig willen we zaken doen met mensen en niet met bedrijven. Ben jij er klaar voor om jezelf te laten zien? Ik wel!

Ik ben ervan overtuigt dat beeld samengaat met persoonlijkheid om jouw onderneming online te laten groeien. Loop jij vast op online gebied en kan je wel een beetje hulp gebruiken? Ben jij net een bedrijf gestart die je op de kaart wilt zetten? Of heb je tijd tekort om te doen wat je wilt doen? Ik beheer jouw sociale media en sámen zorgen we voor de juiste content die past bij jouw bedrijf en doelgroep.

 

Ik bied tools die nodig zijn om je merk op te starten en verder uit te bouwen. Ook kan je bij mij terecht wanneer je op zoek bent naar een beeldbank fotoshoot voor jouw bedrijf. Vanaf januari 2021 kun je bij mij ook terecht voor cursussen. 

Feitjes over mij

+ 'S ochtends ben ik op mijn best. Ik zet altijd een wekker voor 7 uur om productief de dag te beginnen.

+ Ik woon al mijn hele leven in Friesland en woon samen met mijn verloofde en chihuahua Milky.

+ Ik ben echt een thee liefhebber. Koffie drink ik eigenlijk alleen in gezelschap. 

+ Ik eet geen dieren. Sinds een aantal jaren ben ik vegetariër en daar ben ik onwijs blij mee.