Voor fotografen

Jouw creatieve sidekick in het uitbesteden van edits + shoots

Misschien voel je je overweldigd door alle reportages die zich opstapelen en wachten op de nabewerking. Jouw to-do lijstje past niet meer op één a4'tje.


Bespaar uren door je fotoselectie en/of  fotobewerkingen uit te besteden. 

Prijspakketten

Selectie sidekick

vanaf €0,03 per foto

Edit queen

vanaf €0,30 per foto

Second shooter

vanaf €30 per uur

Selectie sidekick

Image by STIL

Je komt terug van een 12-urige bruiloft en hebt jouw bruidspaar een preview binnen 24 uur beloofd. Je laadt de volgende dag de foto's in op de computer en schrikt van het aantal. Meer dan 2500 foto's?! Ik kan mij voorstellen dat je even wil bijtanken, dus hoe fijn is het dat jij dezelfde dag al een selectie terugkrijgt van deze 2500+ foto's? De levertijd van het selecteren is namelijk max.  1 werkdag.

Met het selecteren uitbesteden kun jij je focussen op de klant en de fotoshoot. Het kan gaan om een bruiloft, maar ook om een familieshoot of bedrijfsshoot. We bespreken van te voren het proces en eventuele aanvullende onderwerpen die voor jou van belang zijn. Dat zal me helpen te begrijpen hoe ik je het beste kan helpen.

Edit queen

Na het selecteren komt het bewerkingsproces. 

Het enige wat je hoeft te doen is jouw foto's en presets aan te leveren en ik doe de rest! Ik bewerk de geselecteerde foto's naar wens en lever binnen 7 werkdagen. 

Mijn werkwijze:

  • Van te voren spreken wij online af en bespreken we jouw wensen.

  • Van te voren bewerk ik 3 samples met jouw  preset(s) zodat je weet wat je kan verwachten

  • Eventuele crops en rechtzetten van foto('s)

Image by NMG Network

Second shooter

(of assistent)

Als second shooter/assistent ontzorg ik jou bij bijvoorbeeld minishoots, tijdens een bruiloft door 's ochtend de bruidegom te fotograferen of de ceremonie net vanaf de andere kant vast te leggen.

Ik ben jouw derde en misschien wel vierde hand die jij nodig hebt. Als assistent ben ik aanwezig en alert op alle momenten, zorg ik dat de camera en licht goed staan en neem ik de digitale workflow op mij.

Van te voren gaan wij kennis maken. Ik vind een fijne en stabiele samenwerking met een enorme klik heel belangrijk.

Image by Alex Lvrs

Durf jij het avontuur met mij aan? 

Ik sta ​​klaar om jou te ondersteunen met al jouw fotografie klussen. Je creatieve sidekick te zijn en koffie te schenken wanneer jij dat nodig hebt.