Brand & Shoot

Het is cliché maar waar: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Je wilt jouw product verkopen aan je lievelingsklant en opvallen in de massa. 

Als fotograaf geef ik jouw product de aandacht en liefde die het verdient. Ik vertaal het merkverhaal van jullie bedrijf en producten in visuele content.

PRODUCT LIFESTYLE FOTOSHOOT VOOR MERKEN EN/OF WEBSHOPS

Image by Wright Brand Bacon

De look en feel van jouw merk

Door mijn jarenlange ervaring als fotograaf en afgestudeerd online contentcreator weet ik hoe waardevol eigen beeldmateriaal is. Laat jouw producten stralen door professionele sfeervolle en hippe productfotografie. Beelden die inspireren en direct de aandacht trekken

 

Ik denk graag met je mee wat het doel is van de beelden en zorg ervoor dat het aansluit bij de look en feel van het merk.

Werkwijze

Bepalen of wij een "perfecte" match zijn

Tof dat je met mij wilt samenwerken. Laten we uitvinden of we een match zijn. Ik stuur jou een document met een aantal vragen die ons beiden inzicht geeft in wat jij graag wilt uitstralen, waar jouw merk voor staat en de creatieve richting die hierbij past.

Online kennismaken en het plan bespreken

 

Nadat we hebben besloten om samen te werken plannen we een virtuele afspraak via Microsoft Teams of Zoom. In deze afspraak bespreken we het door mij gemaakte moodboard, de creatieve planning van de fotoshoot met eventuele props, styling etc. 

De mogelijkheden

VERZENDEN OF LOCATIE? 

01

Brand & send pakket

Het fotograferen van de producten compleet uit handen geven? Je kunt de producten naar mij op sturen, zodat ik ze bij mij thuis en eventueel in de studio kan fotograferen. Ik heb genoeg props en achtergronden om een diversiteit aan foto's te leveren.

Het brand & send pakket:

  • We maken vooraf een moodboard zodat onze ideeën op elkaar zijn afgestemd

  • Je stuurt de producten die gefotografeerd moeten worden naar mij op en na afloop stuur ik ze weer terug binnen 14 dagen

  • Je bent niet aanwezig tijdens het maken van de foto’s

  • Betaal per foto vanaf €8,50 per foto

Fotografie op locatie

 

Wanneer je een product hebt dat in een lifestyle omgeving vastgelegd moet worden of op locatie zoals bij een horeca bedrijf dan kan ik op locatie de producten en/of diensten vastleggen. Ik denk ook graag met je mee met een geschikte locatie, props of eventuele modellen die nodig zijn.

Het brand op locatie pakket:

  • We maken vooraf een moodboard zodat onze ideeën op elkaar zijn afgestemd

  • Een dag of dagdeel fotografie

  • Afhankelijk van dagdeel (4 uur) of dag (8 uur) bereken ik een prijs. Houd rekening met een prijs vanaf €350.- per dagdeel

 

02

Wat anderen zeggen; 

_DSC2871.jpg
_DSC9816.jpg

"Manon is zichzelf en stelt je op je gemak"

"Het was bijzonder dat zo'n eerste ontmoeting zonder elkaar te kennen zo vertrouwd voelde. Manon werkt snel, is creatief, professioneel en daarnaast volledig zichzelf en dat is ontzettend fijn! 

Fardou de Jong - Bedrijf 

"Ik heb een ontzettend leuke ochtend gehad"

"Manon heeft voor de website van mijn bedrijf en social media prachtige foto's op locatie gemaakt!  Manon hielp tijdens de voorbereiding ook erg goed met bijvoorbeeld de locatie en kledingkeuze. ik ben er ontzettend blij mee en raad Manon zeker aan!" 

Anouk Jager - Studio By NOUK

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BRAND & SHOOT

Hoe snel kan ik een fotoshoot bij jou boeken?

In verband met de meerdere diensten die ik aanbied neem ik maximaal 2 fotoshoots per maand aan. Zorg er dus voor dat je van te voren hebt geboekt zodat ik je niet hoef teleurstellen.

Ik wil graag productfoto's met witte achtergrond, doe jij dat ook? 

In principe is dit niet de stijl die ik hanteer, maar ik denk graag met je mee. 

Wat is de investering?

Omdat ik producten fotografeer op maat hanteer ik geen standaard pakket. De prijzen zijn vanaf €8,50 euro per foto tot een complete dag fotografie van €1295 euro.

Wanneer en hoe ontvang ik de foto's? 

De foto's worden binnen 14 dagen digitaal naar je mail gestuurd. 

Interesse in een brand & shoot pakket? 

Wil jij jouw producten en/of diensten laten opvallen in de jungle van social media? Vul dan het contactformulier in en ik reageer binnen twee dagen met een passende offerte voor jouw merk. 

Yes! Leuk dat je geïnteresseerd bent!