Brand & Shoot

Je hebt een onderneming en bent op zoek naar authentieke en creatieve content voor jouw producten en/of diensten. Met een bedrijfsreportage onderscheidt jij je van de rest. 

Met deze professionele foto's van je onderneming heb je genoeg content om te plaatsen op social media.

Meer zichtbaarheid betekent een groei in vertrouwen.

Dat leidt tot meer boekingen en omzet. 

PRODUCT LIFESTYLE FOTOSHOOT VOOR MERKEN EN/OF WEBSHOPS

De look en feel van jouw merk

Door mijn jarenlange ervaring als fotograaf en afgestudeerd online contentcreator weet ik hoe waardevol eigen beeldmateriaal is. Laat jouw producten stralen door professionele sfeervolle en hippe productfotografie. Beelden die inspireren en direct de aandacht trekken

 

Ik denk graag met je mee wat het doel is van de beelden en zorg ervoor dat het aansluit bij de look en feel van het merk.

 

Brand & Send

Het fotograferen van de producten compleet uit handen geven? Je kunt de producten naar mij op sturen, zodat ik ze bij mij thuis en eventueel in de studio kan fotograferen. Ik heb genoeg props en achtergronden om een diversiteit aan foto's te leveren.

 

Het brand & send pakket:

  • We maken vooraf een moodboard zodat onze ideeën op elkaar zijn afgestemd

  • Je stuurt de producten die gefotografeerd moeten worden naar mij op en na afloop stuur ik ze weer terug binnen 14 dagen

  • Je bent niet aanwezig tijdens het maken van de foto’s

  • Betaal per foto vanaf €8,50 per foto

Brand op locatie

Wanneer je een product hebt dat in een lifestyle omgeving vastgelegd moet worden of op locatie zoals bij een horeca bedrijf dan kan ik op locatie de producten en/of diensten vastleggen. Ik denk ook graag met je mee met een geschikte locatie, props of eventuele modellen die nodig zijn.

Het brand op locatie pakket:

  • We maken vooraf een moodboard zodat onze ideeën op elkaar zijn afgestemd

  • Een dag of dagdeel fotografie

  • Afhankelijk van dagdeel (4 uur) of dag (8 uur) bereken ik een prijs. Houd rekening met een prijs vanaf €350.- per dagdeel

 

Vraag een offerte op via het contactformulier

Recente opdrachten

1/3

Wat anderen zeggen; 

"Manon denkt creatief mee met het bedenken van content en heeft veel ervaring met het fotograferen van producten. Een aanrader!"

 

Jasmijn Blok

Nature Box 

"" 

 Marijke van Dekken 

Make Fashion

Interesse in een brand & shoot pakket? 

Wil jij jouw producten en/of diensten laten opvallen in de jungle van social media? Vul dan het contactformulier in en ik reageer binnen twee dagen met een passende offerte voor jouw merk.