_DSC6902.jpg

Jij groeit, dus jouw onderneming groeit met je mee

EEN JAARLIJKSE APK VOOR JOUW PLATFORMEN

Je stopt misschien veel tijd en energie in je website en social media, maar je bent niet tevreden met het resultaat op het gebied van tekst, vormgeving en beeld.

Je hebt jouw lievelingsklanten nog niet bereikt of bent enorm gegroeid en merkt dat jouw platformen (nog) niet mee zijn gegroeid.

_DSC6710_edited.jpg
_DSC6671.jpg

Je kúnt alle vruchten plukken 

HIER IS HET DING..

De content check is letterlijk een boost voor de platformen die jij inzet met jouw onderneming. Het is een uitgebreide scan waarbij ik jouw kanalen en website onder de loep neem.

Als contentcreator en jarenlange ervaring als social media strateeg help ik jou om je lievelingsklanten naar je toe te trekken.

Met de content check ontvang je in een PDF-bestand, zodat je altijd erin kunt terugbladeren wanneer je wilt. Ik analyseer je kanalen en geef je een eerlijke feedback mét uitleg en tips om dit gelijk op te pakken.

DIT IS WAT DE CHECK INHOUD: 

Om jou en je bedrijf beter te leren kennen zodat ik passend advies kan geven.

Een vragenlijst 

Ik neem jouw platformen en de content die je plaatst onder de loep.  

Een uitgebreide analyse

Je ontvangt tips om de ontvangen feedback direct toe te passen.

Handige tips en uitleg

Complete

content check

€170,00

Een complete uitgebreide check voor al je social media platformen & je eigen website. Wanneer je toe bent aan een jaarlijkse APK, of net jouw platformen hebt gelanceerd en wilt laten controleren.

Een van-te-voren gestuurde vragenlijst om een persoonlijkere analyse te maken

Een aangeleverde PDF-bestand met how-to-gids voor een content marketing strategie, een Canva Content planner gids en een gids gevuld met alle functies van Instagram

Een uitgebreide analyse over alle platformen,  met tips en een hashtagonderzoek om gelijk aan de slag te gaan

_DSC6729_edited.jpg
_DSC6914.jpg

Instagram

content check

€99,00

Een uitgebreide check voor je Instagram profiel. Wanneer je toe bent aan een jaarlijkse APK, of net jouw Instagram zakelijk inzet en wat extra tips kunt gebruiken.

Een van-te-voren gestuurde vragenlijst om een persoonlijkere analyse te maken

 

Een aangeleverde PDF-bestand met how-to-gids voor een content marketing strategie, een Canva Content planner gids en een gids gevuld met alle functies van Instagram.

Een uitgebreide analyse over alle platformen,  met tips en een hashtagonderzoek om gelijk aan de slag te gaan

De hashtag content formule 

WAAROM HASHTAG CONTENT?

Jouw droomklanten bereiken op jouw platformen komt niet alleen door je bedrijf, maar het start bij het vinden van jouw stem. Wat maakt jou uniek?

Bij de "Hashtag Content formule" ga ik diep in jouw merk en jouw onderscheidende kracht duiken en een solide basis op jouw platformen leggen die je een duidelijk canvas biedt om je kernboodschappen vorm te geven

Content heeft de kracht om jouw droomklanten aan te trekken. Laten we samen beginnen met een solide en onderscheidende basis op jouw platformen.
 

_DSC5033.jpg

REMEMBER:

Content heeft de kracht om je eerste indruk te maken of te breken of stuurt je klanten weg