Laten we elkaar ontmoeten

SWIPE EN WIE WEET ZIJN WIJ EEN MATCH?!

Grapje natuurlijk, maar een connectie vind ik onwijs belangrijk wanneer we met elkaar gaan samenwerken.

 

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij op te nemen. Het invullen van het aanvraagformulier zorgt ervoor dat ik snel en gericht kan reageren. Je kunt ook direct mailen naar: manon@hashtag-content.nl

 

Ik hou van berichtjes die gaan over ..

  • Als je geïnteresseerd bent om samen te werken, dan zijn wij een match.

  • Een andere vraag hebt over social media, content of online marketing 

  • Lekker sparren en kletsen over je onderneming. 

MEER MOGELIJKHEDEN

Voor bedrijven 

Naast de huidige diensten die ik aanbied op mijn website ben ik in te huren als spreker en content creator bij bedrijven en eventuele scholen. 

Het is ook mogelijk om een samenwerking aan te gaan. Ik sta open voor sponsorships (vooral als het gaat om theebedrijven) op mijn Instagram.

FAQ

MISSCHIEN BESPAART DIT JOU EEN MAILTJE

Wanneer ontvang ik een reactie op mijn mail? 

Ik reageer van maandag tot vrijdag vrijwel binnen 24 uur op ingevulde contactformulieren of een mailtje. Is dit niet het geval, stuur mij dan een berichtje.

Ontwerp je ook logo's? 

In principe is dit niet mijn vakgebied maar heb ik er wel voor gestudeerd. Voor specifieke opdrachten die niet op mijn website staan kan je altijd een berichtje sturen.

Kan ik je ook inhuren om mijn social media te beheren? 

Nee! Ik ben ervan overtuigt dat jij jouw bedrijf het beste kent en precies weet waar je over praat. Ik kan jou de tools geven om je eigen social media op een inspirerende en leuke manier in te zetten.

Het formulier

arrow&v
Waar kan ik jou mee helpen?

Als je geïnteresseerd bent om met mij samen te werken, kun je mij bereiken door het formulier in te vullen zodat ik gelijk weet waar ik je mee kan helpen. Je mag ook een rechtstreekse e-mail sturen naar: manon@hashtag-content.nl