_DSC6556.jpg

Contentstrateeg & creatieve virtueel assistent voor zzp'ers en kleine bedrijven

Ik kan jou, als zelfstandige of startende ondernemer, helpen met de creatieve (online) kant van je bedrijf.

Ik geloof in jouw succes en geloof dat elk idee mogelijk is - hoe gek het ook lijkt! 

Kom maar op!

Deze bedrijven zijn jou al voor geweest:

Vrijheid is geen onmogelijke droom, ga deze alsnog achterna

Heb je het gevoel dat er niet genoeg uren in een dag zitten om alles te doen wat je moet doen voor je bedrijf? Ik kan het mij voorstellen, je bedrijf groeit en je bord raakt zo vol dat je het niet meer bij kunt houden. Laat mij de creatieve taken op me nemen wat jouw leven overneemt. Boek die vlucht en stap in de auto.

WAT IK DOE:

_DSC6729_edited.jpg

01.
Social media beheer

Met het uitbesteden van social media of de juiste tools voor het beheer van sociale media kun je alledaagse taken automatiseren, zodat je meer tijd kunt besteden aan waar jouw bedrijf écht voor staat. Door mijn expertise en ervaring als social media marketeer kan ik jouw social media naar een next level tillen.

02.
Jouw creatieve sidekick

Voor al jouw creatieve uitingen. Ik kan je onder andere helpen met fotoseries, blogs, teksten voor je website,  infographics, video’s, complete huisstijlen, social media template en posters. Gezien de veelheid aan opties is er altijd een vorm van content die voldoet aan jouw wensen en behoeften.

VERTEL MIJ MEER

_DSC6729_edited.jpg
_DSC6729_edited.jpg

03.
Voor fotografen

Als afgestudeerd fotograaf weet ik alle ins-en-outs over dit vakgebied. Ik kan je ondersteunen op het gebied van het uitbesteden van selecteren, nabewerking maar ook als assistent en second shooter bij fotoshoots.

"Werken met Manon was echt geweldig. Ik vond het geweldig dat ze niet alleen haar service leverde, maar ook altijd bereikbaar was voor vragen. Ik zou Hashtag Content 10/10 aanbevelen aan andere ondernemers die op zoek zijn naar een creatieve sidekick." 

ONDERNEMER - NAAM

_DSC5033.jpg

De kleine bedrijven en ondernemers helpen meer tijd vrij te maken, zodat je kunt stoppen met stressen en gemakkelijk kunt groeien.

Hashtag Content is een social media- en creatief bureau, opgericht door Manon van der Werf. Dit bedrijf begon in 2018 oorspronkelijk bekend als Manon Fotografeert en is nu omgedoopt tot jouw creatieve sidekick: Hashtag Content.

_DSC6578.jpg

Een slok koffie tijdens een content + strategiesessie?

Wil jij meer uit je bedrijf halen, of twijfel je vaak over of je wel goed op weg bent? Heb je behoefte aan een creatieve en strategische sparringspartner?

Als creatieve sidekick kijk -en denk ik graag met je mee. In een uurtje of middag tijd kunnen we zelfs aan de slag met een strategie én eventueel aan het maken van content.

fb.png

FREEBIE:

Heb je geen idee wat jij elke week moet delen op je Instagram profiel?

Met het e-book "100 content ideeën voor Instagram" heb je genoeg inspiratie om aan de slag te gaan!

Het laatste in mijn online magazine